AROY-DEE

AROY-DEE De lekkerste Thaise specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 525 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroy-Dee. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 14:10 Aangegeven dat bezorging om 18.30u moest plaatsvinden (dit werd bevestigd). Om 18.40u gebeld, de bezorger zou onderweg zijn. Uiteindelijk pas om 18.57u het eten ontvangen terwijl ik om 19.00u moest werken. Graag duidelijkheid en eerlijkheid!
21 mei 2022 om 22:34 Ok, maar niet heel spannend. Het lekkere frisse, verse van Thais eten ontbrak. Eten was heel zout, terwijl we zelf behoorlijk zout eten.. Voor 5 garnalen 4 euro bij moeten betalen. Won ton was heel lekker, maar extreem weinig vulling. Bezorging prima
18 mei 2022 om 9:29 Eten was top, erg lekker, bezorgen duurde wel lang ( klein uurtje) vooral gezien het tijdstip van bestellen 20:30. aanrader
16 mei 2022 om 21:28 Eten was erg lekker! En de bestelling was netjes binnen de tijd geleverd.
11 mei 2022 om 20:23 Soep was echt lekker maar de salade was slecht
9 mei 2022 om 17:13 Onwijs lekker eten! Verse ingrediƫnten en verschillende groenten. Alles goed verpakt en op temperatuur. Bezorgen duurde lang vanwege Moederdag maar daar werd ik keurig over gebeld.
4 mei 2022 om 21:12 ANDERHALF UUR na bestelling en 3 kwartier na aangegeven tijd geleverd. Het eten was goed, maar echt heel erg afgekoeld.
1 mei 2022 om 21:04 Geen gebakken rijst gekregen maar witte rijst. Gaarne bij volgende bestelling alsnog leveren
1 mei 2022 om 20:43 Verkeerde gerecht gekregen, we hadden kip met groente, ananas in zoet-zuresaus besteld maar we kregen iets met kouseband, peper en ketjapsaus dat veel te pittig was voor mijn vrouw. Heel jammer.
22 apr 2022 om 20:08 Geweldig lekker eten!
19 apr 2022 om 11:58 Eten was goed, groente goed knapperig. Voldoende grote porties. Bestelling kwam snel en was goed te volgen met de tracker. Kwam sneller dan de standaard aangegeven bezorgtijd.
15 apr 2022 om 22:16 Heerlijk eten, aanrader... pittig maar zeker niet overdreven heet.....voor herhaling vatbaar