AROY-DEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 657 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroy-Dee. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 17:58 Lekker eten en goede bezorging!
2 mrt 2024 om 15:21 We hebben heerlijk gegeten.
16 feb 2024 om 22:22 Om 18:00 uur besteld dat we graag om 20:00 uur het eten wilde mooi op tijd toch? Om 20:00 uur melding dat het eten eraan kwam om 20:15 uur gebeld en kreeg een vrouw aan de lijn moeilijk te verstaan. Om 20:40 uur pas eten gekregen. Half lauw en taai
9 feb 2024 om 23:11 Heerlijk eten.
17 jan 2024 om 21:51 Was weer lekker en pittig
14 jan 2024 om 19:48 T was heerlijk genieten bedankt gaan dit vaker doen Thanks
5 jan 2024 om 20:56 Was gewoon echt heel lekker zowel de maaltijd die ook lekker pittig was. En de kippensoep was ook top de bouillon was heel krachtig van smaak. We doen het gauw weer.
29 dec 2023 om 22:57 Super slechte service nooit meer
21 dec 2023 om 21:19 Het eten is werkelijk heerlijk! Normaal halen we altijd af en ook dan duurt het even… het eten wordt vers gemaakt met verse groenten en is zeker het wachten waard!
16 dec 2023 om 5:18 Het eten kwam erg laat maar we werden wel op de hoogte gehouden. Ze hadden het erg druk. Het eten was trouwens voortreffelijk!
9 dec 2023 om 19:30 We're waiting already more than 2 hours for our ordered items with no food in sight. With this place there is a likelyhood your delivery time will be pushed out continously. Unfortunaly a very bad first experience with Arroy Dee.
8 dec 2023 om 21:07 Meer dan twee uur gewacht nog niets ontvangen. Telefoon gaat naar in gesprek toon.