AROY-DEE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroy-Dee. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 9:23 Bezorging volgens aangegeven tijd vooraf. Eten heerlijk
27 nov 2022 om 22:13 2,5uur gewacht op eten, eten was niet lekker.
26 nov 2022 om 21:01 Ruim 2 u gewacht op eten. Normaal lekker, nu veel te zoute gebakken rijst, biefstuk salade droog en zuur, viskoekjes druipen van het vet. De Tom kha Kai wel heel lekker. Jammer ik had er echt zin in
25 nov 2022 om 19:48 Heerlijk! Bedankt! Eten keurig op tijd, vriendelijke bezorger.
19 nov 2022 om 23:12 Lekkere en goede portie
14 nov 2022 om 19:50 Heerlijk gegeten. Goed van smaak
6 nov 2022 om 13:23 Prima
2 nov 2022 om 20:13 Was weer heerlijk! De bezorging duurt meestal 60-90 minuten dus bestel op tijd want het smaakt fantastisch
29 okt 2022 om 20:13 Altijd lekker en op tijd
26 okt 2022 om 14:15 Het eten vol met echt verse groenten was zaaaaaalig ! En dat vind ik een grote plus, dat je toch je vereiste verse groenten krijgt in tegenstelling bij het eten bij andere restaurants
18 okt 2022 om 7:35 Heel lekker
26 sep 2022 om 21:39 Eten was top kwaliteit zoals altijd. Bezorgtijd die ik door kreeg tijdens bestelling was bijna anderhalf uur, stond na 50 voor de deur.